Is uw verstopt. toilet verstopt. wc verstopt. water komt omhoog in het toilet. urinoir verstopt. keukenafvoer verstopt. gootsteen verstopt. aanrecht verstopt. douche van douchegoot. doucheputje, doucheafvoer wastafel, bad, badkamer, vaatwasser, wasmachine, cv-combiketel, condensafvoer verstopt. sifon of andere afvoer leiding verstopt. Voor elke verstopping hebben wij apparatuur. Riolering problemen oplossen wij voor u op. Ook afvoer Kapsalons maken wij vrij van verstoppingen, dat is vaak vet van gel en haarstyling producten van haarverf wat plakt aan de afvoer.

Verstopte Hemelwaterafvoer ontstoppen of gerepareerd hoort er ook bij, zeker als riool en hemelwater op 1 buis zitten. Op de klei en zandgrond werden vaak Gres en betonbuizen gebruikt. Wat vaak bij oudere woningen zit zijn Gresbuizen riool Betonriool of stenenriool gemetselde buizen. Wortelgroei van bomen en struiken zijn vaak de oorzaak van verstopping. Door lichte verzakking komt er een klein scheurtje resulteren in de wortels van bomen en planten snel ingang vinden in de meststoffen en stikstof, waardoor ze snel blijven groeien.

Afvoer woonhuis spuiten wij ook door en controleren op breuk. Vaak zit daar wortelgroei van gras en planten in. Vaak ligt er om het huis of er onderdoor drainage. Doorspuiten 1 keer per 4 à 5 jaar. Ook maneges hebben vaak drainage paardenbak en die hebben onderhoud nodig. wil ook als het nat is wilt u graag paard rijden. Natte van zware manege bak rijd niet. Afvoer reinigen. Afvoer doorspuiten. Afvoer aanvulling. Afvoer inspectie met camera op breuk en van verstopping. Natte manege en of natte paardenbak, dan is er meestal wat aan de hand met 1 van meerdere drainage buizen. Zelfs doorspuiten en anders opzoeken met camera detectie en de drainage gerepareerd. Wij doen dit allemaal met behulp van de manege eigenaar van wij nemen zelf deskundige mensen me.

Wij helpen u graag met het ontstoppen van uw verstopte hemelwater afvoer, afvoerafvoer van het nu pvc pijp is van gresbuizen of drainage. Ook kunnen wij u leiding- en afvoersystemen in kaart brengen, met onze leiding detectie apparatuur hoe het loopt. Dat is makkelijk voor uw, als uw nieuwbouw van verbouw, of een aanbouw gaat maken. Elke verstopping verhelpen wij. Voor elanden Karwei de juiste spullen.

Wij rekenen geen voorrijkosten en kwaliteit en service staan voor op. Reistijd is werktijd

Riool doorspuiten is anders dan Rioolreiniging. Daar heb je veel water voor nodig en hoge druk. Daarom hebben wij 2000 liter water me op de klus. Ook de spuitkoppen zijn anders. Ook en kleine hogedrukspuit tot 160 bar voor in en om de woning. Als je niet met de grote rioolmachine terecht kan.

Wij hebben grondig het probleem in de modernere apparatuur, zodat we in een mum van tijd het rioolprobleem voor u hebben opgelost. Rioolcamera inspectie voor in de afvoer om het Riool te bekijken van pijp diameter 32 mm tot en met 250 mm in kleuren uitvoering en usb aansluiting, zodat ook met de smartphone, ipad, laptop of computer kan worden bekeken. Ook hebben wij Riool detectie apparatuur, zodat er niet onnodig gegraven kan worden. Verder gebruiken wij machine’s zoals: hogedruk pompen of Grote en kleine verenmachines en een rioolslib zuiger. Afvoeren vanaf doorsnee 32 mm tot 200 / /250 mm en camerakabel lengte van 61 meter kunnen wij openmaken en bekijken door de Riolering camera in kleuren uitvoering. Rioolverstopping op lossen gaat dus veel gemakkelijker. Wij maken een film van foto,s van de riool problemen.

Met de Rioolcamera en de leiding detectie kan eerst worden uitgevoerd worden. Dan wordt precies de plaats bepaald. Er moet een heel gat gegraven worden, dat heel veel en wordt de verstopping bevestigd werk opgezocht. Vaak kijkt de klant me. Dat kan dan op het werk, of in huis op de laptop, ipad of computer.

Foto onder, zo duidelijk kan je dus alles zien. Dan in overleg met de bewoner van de klant, water moet gebeuren.

Een Riool verstopping spuiten wij vaak door met 100 of 160 bar, dat is afhankelijk van de situatie. Of we zuigen het er uit, met de rioolslib zuiger.

Ook warm of heet water reiniging behoort tot de mogelijkheden, zeep en vet worden verwijderd.
Foto onder, samen met de bewoner het probleem opgelost.

0702201174

In de woning werken wij met veren machines, dat is afhankelijk van de pijp diameter. En dan vooral afvoeren waar je moeilijk, of niet met water kunt reinigen, bv de cv ketel lekt combiketel lekt van op zolder de wasmachine . Ook afvoeren in appartementen en vlakke afvoeren we met veren machines en of de mobiele rioolslib zuigmachine. Diverse Restaurants, Cafetaria, Pizzeria tot onze klanten kring. enz, enz

Hier onder een verstopt toilet afvoer in huis. Kan vaak niet met hogedrukreiniger, dus dan nemen wij de grote verenmachine. Met de rioolcamera ontdekten wij dat er zware wortel groei in de buis zat en hij is vermist is geraakt. Met een kettingslagkop maakt wij de buis wortel vrij. Het kan ook met een wortel snijder. De kapotte buis moest wel gemaakt zijn want boomwortels groeien weer heel snel aan, door het rioolslib vol met fosfaat en meststoffen.

Wortelgroei de oorzaak. Nu schoon schrapen en hij loopt weer. Wel definitief gerepareerd. www.ajvanzutphen.nl

Wij doen rioleringswerk onder andere in de volgende plaatsen:

BEL ONS