Is uw riolering van hemelwater afgebroken of verzakt? Ook voor divers rioolwerk.

Repareren van een nieuwe Riolering aanleggen, voor ons is het geen probleem. Ook geval van Rioolslagklep van rioolklep is meestal geen probleem. Ook drainage om het huis heen aan leggen of doorspuiten passend tot de mogelijkheden. Of gres buizen, beton buizen vernieuwen, naar PVC buizen omdat er vaak boom wortels in groeien. hoe betreffende Rioolproblemen op te lossen. Wij doen dus in veel opzichten diverse rioolwerkzaamheden. Afgebroken van Riolering verstopt is een vervelend probleem. Alle riool problemen zijn vervelend, op welke grond soort u ook woont. Wij doen ook Riool vervangen. Van Riolering vervangen. AJ van Zutphen uit Kockengen. Provincie Utrecht. 0653265391 / 0346242479

Vooral in gebieden waar bodemverzakking plaats vindt (oa veengronden), gaan afvoeren veroorzaakt deze afscheurt van het huis, veroorzaakt er een verstopping, met alle nare gevolgen waar onder andere onderwater wateren.

Ook hemelwaterafvoeren hebben dat probleem, veroorzaken ook snel vochtige en van natte kruipruimte ontstaan. Vochtige of beschimelde muren kunnen daar door ontstaan. Omdat wij in Nederland volgens Buienradar, KNMI, RTLweer, Weeronline.nl steeds vaker te maken hebben met wolkbreuken en onweersbuien is het belangrijk dat de afvoeren goed functioneren. Op NOS.NL van RTL Nieuws zie je wel eens ingestorte daken die niet snel genoeg hoeveelheid regenwater konden afvoeren door slecht onderhoud. Vooral bij oude woningen die een combinatie hebben van riool en hemelwater op 1 buis, vaak nog gres, stenen van betonnen buis waar gemakkelijk boomwortels in groeien. Klei en zandgrond hebben ook vaak gres of gemetselde buizen. Door onderwater vallen verzakken en scheuren ook.

Een zeer goede oplossing voor dit probleem is de Deltaflex Flexibele huisaansluiting of de flexibele huiskolk aansluiting. Wij gebruiken PVC van Dyka en van Walraven en Wavin van Pipelife. Ook materiaal van Technische Unie gebruiken wij. Wij werken aan duurzame oplossingen. En zijn Toekomstgericht. Wij gaan vaak Beurzen onder de VSK, af om de nieuwste technieken te zien. Zo proberen wij de klanten goed en voor een tijd te helpen. Duurzame en liefst milieuvriendelijke oplossing. wat vele jaren meegaat.

Op de zandgronden van kleigrond voldoet ook aan een polderstuk van 110 of 125.

Dyka PVC en Van Walraven en Wavin ontwikkelen met ISO-certificering en voldoen aan de strengste eisen en normen.

De diverse Gemeente, Woningbouw verenigingen en Overheden eisen een goed product, dat aan alle Iso en Nen voldoet.

Om de Deltaflex Flexibele huisaansluiting te gebruiken wij RVS klembanden.

RVS 8 mm Schroeven om PVC ophangband aan het huis te bevestigen de slang niet de rioolbuis van de WC afscheurt van de binnenleidingen vernielt zodat de kruipruimte volstroomt en het middel erger is dan de kwaal. Want in huis zijn vaak alle PVC-leidingen gelijmd en die kunnen niets hebben, willen ze scheuren of kapot gaan.

https://www.youtube.com/watch?v=Vky3ag74bs0

Vervangen van Gres-riool door nieuw PVC-riool langs 3 woningen in Hilversum.

Hier was een gres buis, hadden veel laatste van riool ratten en toen na een rook detectie, was er veel kapot. wij hebben toen in en buiten het huis alles vernieuwd.

Algehele ontstoppingsstukken gemaakt, zodat je alles goed kan doorspuiten en inspecteren. Ook een terugslagklep gemaakt zodat er niks meer vanuit het gemeente riool het gewone riool inkomt. Ook geen rioolratten meer en rioolstank.

Diverse putjes om vuil water in weg te gooien, altijd handig.

Graven met een minigraver, zodat er op een snelle manier nieuwe aangelegd kan worden. Hierboven, met kabeldetectie van telefoon en div stroomleidingen konden wij graven. Wij maken altijd een klic melding. En regel een graaf vergunning, ook bij de Gemeente.of VVE van Woningverenigingen.

Bovenste foto’s door grond en van bodem verzakking was het riool afgebroken. Zowel de afvoerafvoerbuis als de hemelwater afvoer werd afgebroken. Dit was in dit geval een combinatie. Alles opgegraven met een minigraver met leiding detectie en alles opgehangen onder afschot met kunststof ophangband en RVS schroeven en een flexibele slang.

Onderste foto’s. Boom door het riool, met een takel gehaaldn wij de boom weg, want we konden niet met eengraver aan de gang, vanwege mini alle kabels en leidingen waar onder,cai, telefoon,stroom, gas en waterleiding. Toen er secuur gewerkt wordt, is alles uitgebreid met een flexibele slang en later weer dicht als tuin gemaakt.

Links hieronder een afgescheurd riool. En gemaakt met een flexibele slang. Uw ziet dus wij doen allerlei rioolwerkzaamheden

BEL ONS