Wc verstopping oplossen , toilet verstopping oplossen , Keuken afvoer verstopping oplossen , aanrecht verstopt in Breukelen, Badkamerverstopt in Breukelen, wij lossen het op. Soms heeft het één met het ander te maken.

In Broekland hebben wij al veel rioolaansluitingen vernieuwd, omdat het riool lekt in de kruipruimte bij de fundering. De grond zakt in Broekland en breek het riool. Flexibele rioolaansluiting is de oplossing.

Voor rioolverstoppingen komen wij regelmatig in Breukelen. In Breukelen is een mix aan oude riolering en riet vernieuwd. Breukelen kent nog gresbuizen waar wortelgroei in tussen. Breukelen Noord heeft ook regelmatig stalen rioolbuizen. De oplossing is gewoon weergegeven, wilt eruitfrezen heeft geen zin. Het groeit zo weer aan. Ook in Breukelen Noord zijn nog veel stalen buizen. Diverse omdat vernieuwde deur roesten.

Met de rioolcamera met detectie kunnen we precies de plaats bepalen. Voor alle verstoppingen kunt u bij ons terecht van rioolvliegjes dan wel motmuggen in de gang of kruipruimte. Dit ongedierte komt altijd door rioollekkage.

Voor straatwerk kunt u ook bij ons terecht. Tuinen uitgraven met de minigraver is ideaal. 78 cm is de smalste. www.ajvanzutphen.nl bel ons 0653265391

BEL ONS