Wc verstopt Vinkeveen. toilet verstopt Vinkeveen, Keuken afvoer verstopt Vinkeveen, aanrecht verstopt Vinkeveen, wij lossen het meestal op. Soms heeft het één met het ander te maken. we doen regelmatig Rioolwerk in Vinkeveen.

In Vinkeveen hebben wij al veel rioolaansluitingen vernieuwd, omdat het riool lekt in de kruipruimte bij de fundering. De grond zakt in Vinkeveen en breekt het riool. Flexibele rioolaansluiting is de oplossing.

Voor rioolverstoppingen komen wij regelmatig in Vinkeveen. In Vinkeveen is een mix aan oude riolering en reeds vernieuwde. Vinkeveen kent nog gresbuizen waar wortelgroei in voorkomt. Vinkeveen heeft ook regelmatig stalen rioolbuizen. De oplossing is gewoon vernieuwen, want vuil eruit frezen heeft geen zin. Het groeit zo weer aan. Lekkend riool veroorzaakt stank en rioolvliegjes.

Met de rioolcamera met detectie kunnen we precies de plaats bepalen. Voor alle verstoppingen kunt u bij ons terecht of rioolvliegjes dan wel motmuggen in de gang of kruipruimte. Dit ongedierte komt altijd door rioollekkage.

Voor straatwerk verzakkingen kunt u ook bij ons terecht. Tuinen uitgraven met de minigraver is ideaal. 78 cm ras is de smalste. www.ajvanzutphen.nl bel ons 0653265391.

BEL ONS