Hier hadden de mensen een enorme stank in huis. een penetrante vieze geur. Soms ook een echte rioolgeur. Een stoelgeur of vieze urinegeur zeg maar. Er was een kruipruimte met een werkvloer daaronder. Onder de werkvloer werd afgebroken. Er stond veel smerig rioolwater onder. Het stonk enorm. Aan de buitenkant helemaal open gegraven en het riool open gemaakt een stuk dieper. Toen stroomde alles onder het huis leeg. Flexibele slang er aan gemaakt en alles goed opgehangen met zwaar kunststof ophang band en RVS bouten M8 zodat het voor een hele lange tijd gemonteerd zit. Bovenop en erlangs aangevuld met tempex en 10 cm zand en daar het straatwerk weer.

Hier zijn wij een rioolbuis aan het herstellen. Was afgebroken en daardoor de bewoners laatste van tank en rioolvliegjes en muggen.

Alles netjes met zeil en super schoon en net werk afgeleverd.

https://sites.google.com/a/ajvanzutphen.nl/www/riolering/afgebroken-riool/IMG-20140911-WA0000.jpg https://sites.google.com/a/ajvanzutphen.nl/www/riolering /afgebroken-riool/IMG-20140911-WA0001.jpg https://sites.google.com/a/ajvanzutphen.nl/www/riolering/afgebroken-riool/IMG-20140911-WA0002.jpg

Een riolering afgebroken en liep van buiten naar binnen in de kruipruimte.

Enorm stonk in de kruipruimte en ook ongedierte.

Alles opgegraven en hersteld en opgehangen met flexibel materiaal en RVS bevestigingsmateriaal.

BEL ONS