\\\

Help mijn badkamer afvoer is verstopt! Wat nu? Badkamerafvoer verstopt. Op deze pagina vindt u alle eerste hulp bij een verstopping in de badkamer. GOOI GEEN ONTSTOPPINGSMIDDEL ERIN. DE RIOOLBUIS GAAT KAPOT. HAREN VERGAAN NIET ZOMAAR.

Badkamerverstopping komen meestal door haren. Wastafel afvoer verstopping zijn regelmatig haren maar ook tandpasta resten. Douche verstopt zijn meestal haren.

Hoe kan ik een badkamer verstopping het beste voorkomen?

Het voorkomen van deze verstoppingen is het meest eenvoudig verholpen door een gootsteenzeefje te gebruiken.

De doucheafvoer raakt meestal verstopt door het niet regelmatig leeghalen van de goot. Wat wij vaak zien, is dat resten van haren etc. blijven haken om het putje of in het doucherooster. Bij een douchegoot kunt u het gootrooster eruit halen en schoonmaken. Ik adviseer u iedere week de goot schoon te maken, dit voorkomt veel doorspoel van haren. 

Ik hoop dat dit een paar goede eerste tips zijn, mocht u vragen hebben over een badkamerverstopping, kunt u altijd bellen, sms’en, appen of mailen. Wij weten meestal wel raad met iedere verstopping. Wij hebben div machines om te ontstoppen. En anders een keer een rioolcamera erin, ik kan vanaf 32 mm, dus ook prima in douchegoten en putjes.

Sluit Menu
Call Now ButtonBEL ONS
Nederlands NL English EN Deutsch DE Italiano IT