Wc verstopt in Wilnis, toilet verstopt in Wilnis, Keukenafvoer verstopt in Wilnis, aanrecht verstopt in Wilnis, wij lossen het meestal op. Soms heeft het één met het ander te maken. Rioolwerk in Wilnis.

In Wilnis hebben wij al veel rioolaansluitingen vernieuwd, omdat het riool lekt in de kruipruimte bij de fundering. De grond zakt in Wilnis en breekt het riool. Flexibele rioolaansluiting is de oplossing.

Voor rioolverstoppingen komen wij regelmatig in Wilnis. In Wilnis is een mix aan oude riolering en reeds vernieuwde. Wilnis kent nog gresbuizen waar wortelgroei in voorkomt. Wilnis heeft ook regelmatig stalen rioolbuizen. De oplossing is gewoon vernieuwen, want eruit frezen heeft geen zin. Het groeit zo weer aan.. Diverse vernieuwd omdat ze door roesten.

Met de rioolcamera met detectie kunnen we precies de plaats bepalen. Voor alle verstoppingen kunt u bij ons terecht of rioolvliegjes dan wel motmuggen in de gang of kruipruimte. Dit ongedierte komt altijd door rioollekkage.

Voor straatwerk verzakkingen kunt u ook bij ons terecht. Tuinen uitgraven met de minigraver is ideaal. 78 cm ras is de smalste. www.ajvanzutphen.nl bel ons 0653265391.

Nederlands NL English EN Deutsch DE Italiano IT Polski PL
Call Now ButtonBEL ONS