Wc verstopt in Harmelen. toilet verstopt in Harmelen, Keukenafvoer verstopping in Harmelen, aanrecht verstopt in Harmelen wij lossen het meestal op. Soms heeft het één met het ander te maken. we doen veel Rioolwerk in Harmelen.

In Harmelen hebben wij al veel rioolaansluitingen vernieuwd, omdat het riool lekt in de kruipruimte bij de fundering. rioolbreuk Harmelen, de grond zakt in Harmelen en  dan breekt het riool. Flexibele rioolaansluiting is de oplossing.

Voor rioolverstoppingen komen wij regelmatig in Harmelen. In Harmelen is een mix aan oude riolering en reeds vernieuwde. Harmelen kent nog gresbuizen waar wortelgroei in voorkomt. Harmelen heeft ook regelmatig stalen rioolbuizen. De oplossing is gewoon vernieuwen, want eruit frezen heeft geen zin. Het groeit zo weer aan. Ook in Harmelen zijn nog veel stalen rioolbuizen. Diverse vernieuwd omdat ze door roesten.

Met de rioolcamera met detectie kunnen we precies de plaats bepalen. Voor alle verstoppingen kunt u bij ons terecht of rioolvliegjes dan wel motmuggen in de gang of kruipruimte. Dit ongedierte komt altijd door rioollekkage.

Voor straatwerk verzakkingen kunt u ook bij ons terecht. Tuinen uitgraven met de minigraver is ideaal. 78 cm is de smalste. www.ajvanzutphen.nl bel ons 0653265391.

Nederlands NL English EN Deutsch DE Italiano IT Polski PL
Call Now ButtonBEL ONS