Straatwerk zakt weg bij het huis of de schuur. Er ontstaat een soort, sinkhole, zinkhole, zinkgat. Het zand verdwijnt eronder omdat het zand of de grond daar onder weggezakt is. Onder het huis of de schuur ontstaat een holle ruimte waardoor het zand makkelijk wegzakt. ook onder de fundering wordt het hol, en krijg je een soort paalwoning. Op zich kan de fundering dat aan, maar het is vervelend als je uit je huis of schuur ineens weg zakt in de grond. Bij flinke regenbuien spoelt het zand dan eronder en je straat zakt plotseling weg. Verzakt straatwerk is op veel plaatsen een terugkerend probleem. Meestal helpt wegendoek niet meer, en het is levensgevaarlijk. Er zijn al heel wat mensen ernstig gevallen daardoor.

Hier boven de foto,s ziet u dat het grondwater en regenwater de straat doet verzakken. Het zand spoelt onder de fundering weg. Met stevige gegalvaniseerde geprofileerde hard stalenplaten van Aluzink materiaal erlangs, verleng je de fundering en de eerste 15 tot 20 jaar ben je er vanaf of langer. Watervast hout verrot heel snel als het blijvend in het water zit. Daarom gebruiken wij dit soort stevige gegalvaniseerde Aluzink geprofileerde hard stalenplaten. Je haalt een strook straatwerk of tegelwerk weg. Graaft een smalle diepe geul en de platen tik je erin. Bovenkant af peuren en of kitten en de straat er weer op. Een super goedkope en zeer goede oplossing. Veel straatwerk en tuinen al mee gedaan en mensen helpen vaak mee. Met graven en plaatsen van de platen. Ook voor tuinhuizen, tuinschuur en blokhutten. Veranda,s en buitenruimten en onderheide terrassen en eigenlijk iedere gewenst fundering waaronder de grond of het zand of straatwerk wegzakt.

Hierboven diverse situaties met straat verzakkingen en tuin verzakkingen. De platen op maat maken met een knabbelschaar zodat ze nooit gaan roesten. Want door slijpen of zagen veroorzaakt roest. Veel levens gevaarlijke situaties komen wij tegen op diverse plaatsen. Een straatwerk wat hol ligt is erg gevaarlijk. Gewoon aanvullen met zand spoelt heel snel weer weg. Fantastische prijs kwaliteitsverhouding.

Verzakking precies bij de voordeur van een woning. levensgevaarlijke situaties ontstaan daar door.

Nederlands NL English EN Deutsch DE Italiano IT Polski PL
Call Now ButtonBEL ONS