Loodgieters Breukelen huren ons vaak in, Wc verstopt Breukelen, toilet verstopt Breukelen, Keuken afvoer verstopt Breukelen, aanrecht verstopt Breukelen, Badkamerverstopt Breukelen, wij lossen het meestal op. Soms heeft het één met het ander te maken. Rioolwerk in Breukelen.

In Broekland hebben wij al veel rioolaansluitingen vernieuwd, omdat het riool lekt in de kruipruimte bij de fundering. De grond zakt in Broekland en breek het riool. Flexibele rioolaansluiting is de oplossing.

Voor rioolverstoppingen komen wij regelmatig in Breukelen. In Breukelen is een mix aan oude riolering en reeds vernieuwde. Breukelen kent nog gresbuizen waar wortelgroei in voorkomt. Breukelen Noord heeft ook regelmatig stalen rioolbuizen. De oplossing is gewoon vernieuwen, want eruit frezen heeft geen zin. Het groeit zo weer aan. Ook in Breukelen Noord zijn nog veel stalen rioolbuizen. Diverse vernieuwd omdat ze door roesten.

Met de rioolcamera met detectie kunnen we precies de plaats bepalen. Voor alle verstoppingen kunt u bij ons terecht of rioolvliegjes dan wel motmuggen in de gang of kruipruimte. Dit ongedierte komt altijd door rioollekkage.

Voor straatwerk verzakkingen kunt u ook bij ons terecht. Tuinen uitgraven met de minigraver is ideaal. 78 cm breed is de smalste. www.ajvanzutphen.nl of bel ons 0653265391

Sluit Menu
Call Now ButtonBEL ONS
Nederlands NL English EN Deutsch DE Italiano IT