Is uw riolering verstopt   toilet verstopt   wc verstopt    water komt omhoog in het toilet     Sanibroyeur    urinoir    keukenafvoer verstopt    gootsteen verstopt   aanrecht verstopt      douche of douchegoot    doucheputje doucheafvoer    wastafel    bad   badkamer    vaatwasser     wasmachine    cv-combiketel condensafvoer verstopt     sifon of andere afvoer leiding verstopt     Voor elke verstopping hebben wij apparatuur.   Riolering problemen lossen wij adequaat voor u op.    Ook Kapsalons maken wij vrij van verstoppingen, dat is vaak vet van gel en haarstyling producten of haarverf wat plakt aan de afvoer.

Verstopte Hemelwaterafvoer ontstoppen of repareren hoort er ook bij, zeker als riool en hemelwater op 1 buis zitten. Op de klei en zandgrond werden en worden vaak Gres en betonbuizen gebruikt. Wat vaak bij oudere woningen zit zijn Gresbuizen riool   Betonriool of stenenriool gemetselde buizen. Wortelgroei van bomen en struiken zijn vaak de oorzaak van verstopping. Door lichte verzakking komt er een klein scheurtje waardoor de wortels van bomen en planten snel ingang vinden in de meststoffen en stikstof, waardoor ze snel blijven groeien.

Drainage systemen spuiten wij ook door en of controleren op breuk. Vaak zit daar wortelgroei van gras en planten in. Vaak ligt er om het huis of er onderdoor drainage. Doorspuiten 1 keer per 4 à 5 jaar. Ook maneges hebben vaak drainage in de paardenbak en die hebben onderhoud nodig. want ook als het nat is wilt u graag paard rijden. Natte of zware manege bak rijd niet. Drainage reinigen. Drainage doorspuiten. Drainage schoonmaken. Drain inspectie met camera op breuk en of verstopping. Natte manege en of natte paardenbak, dan is er meestal wat aan de hand met 1 of meerdere drainage buizen. Even doorspuiten en anders opzoeken met camera detectie en de drainage repareren. Wij doen dit allemaal met behulp van de manege eigenaar of we nemen zelf deskundige mensen mee.

Wij helpen u graag met het ontstoppen van uw verstopte hemelwater afvoer, rioleringsafvoer of het nu pvc pijp is of gresbuizen of drainage. Ook kunnen wij u leiding- en afvoersystemen in kaart brengen, met onze leiding detectie apparatuur hoe het loopt. Dat is makkelijk voor uw, als uw nieuwbouw of verbouw, of een aanbouw gaat maken. Elke verstopping verhelpen wij. Voor elk Karwei de juiste spullen.

Wij rekenen geen voorrijkosten en kwaliteit en service staan voor op. Reistijd is werktijd

Riool doorspuiten is anders dan Rioolreiniging. Daar heb je veel water voor nodig en hoge druk. Daarom hebben wij 2000 liter water mee op de klus. Ook de spuitkoppen zijn anders. Ook en kleine hogedrukspuit tot 160 bar voor in en om de woning. Als je niet met de grote rioolmachine terecht kan.

Wij hebben flink geïnvesteerd in de modernste apparatuur, zodat we in een mum van tijd het rioolprobleem voor u hebben opgelost. Rioolcamera inspectie voor in de afvoer om het Riool te bekijken van pijp diameter 32 mm tot en met 250 mm in kleuren uitvoering en usb aansluiting, zodat het ook met de smartphone, ipad, laptop of computer kan bekeken worden. Ook hebben wij Riool detectie apparatuur, zodat er niet onnodig gegraven hoeft te worden. Verder gebruiken wij machine’s zoals: hogedruk pompen of Grote en kleine verenmachines en een rioolslib zuiger. Afvoeren vanaf doorsnee 32 mm tot 200 / /250 mm en camerakabel lengte van 61 meter kunnen wij openmaken en bekijken door de Riolering camera in kleuren uitvoering. Rioolverstopping op lossen gaat dus veel makkelijker. Wij maken een film of foto,s van de riool problemen.

Met de Rioolcamera en de leiding detectie kan eerst een inspectie uitgevoerd worden. Dan wordt precies de plaats bepaald. Voordat er een heel gat gegraven moet worden, dat scheelt heel veel werk en wordt de verstopping nauwkeurig opgezocht. Vaak kijkt de klant graag mee. Dat kan dan op het werk, of in huis op de laptop, ipad of computer.

Foto onder, zo duidelijk kan je dus alles zien. Dan in overleg met de bewoner of de klant, wat er moet gebeuren.

Een Riool verstopping spuiten wij vaak door met 100 of 160 bar, dat is afhankelijk van de situatie. Of we zuigen het er uit, met de rioolslib zuiger.

Ook warm of heet water reiniging behoort tot de mogelijkheden, waardoor zeep en vet gemakkelijker verwijderd worden.
Foto onder, samen met de bewoner het probleem opgelost.

07022011074

In de woning werken wij met veren machines vanaf rond 10 mm, dat is afhankelijk van de pijp diameter.En dan vooral afvoeren waar je moeilijk, of niet met water kunt reinigen, bv de cv ketel lekt   combiketel lekt    of op zolder de wasmachine . Ook riolering en afvoeren in appartementen en Flats reinigen we met veren machines en of de mobiele rioolslib zuigmachine. Diverse Restaurants, Cafetaria, Pizzeria tot onze klanten kring. enz, enz

Hier onder een verstopt toilet afvoer in huis. Kan vaak niet met hogedrukreiniger, dus dan nemen wij de grote verenmachine. Met de rioolcamera ontdekten wij dat er zware wortel groei in de buis zat en hij daarom verstopt is geraakt. Met een kettingslagkop maakte wij de buis wortel vrij. Het kan ook met een wortel snijder. De kapotte buis moest wel gemaakt want boomwortels groeien weer heel snel aan, door het rioolslib vol met fosfaat en meststoffen.

Wortelgroei de oorzaak. Nu schoon schrapen en hij loopt weer. Wel definitief repareren.

Wij doen rioleringswerk onder andere in de volgende plaatsen:

Sluit Menu
Call Now ButtonBEL ONS
Nederlands NL English EN Deutsch DE Italiano IT