Bij ons te koop, tuingrond/aarde in allerhande vormen en maten. Wij leveren bemeste tuingrond van topkwaliteit. Tuinaarde, Teelaarde, zwarte grond, bomengrond en allerlei soorten zand kunnen wij leveren. Bij bestrating is zand nodig, Keramische bestrating is drainzand een goeie oplossing. bestratingszand, straatzand of vulzand. Het is ook mogelijk om grind te bestellen, split in verschillende soorten, los gestort of in zakken geleverd. Tot slot kunnen wij ook gebroken puin leveren in verschillende groottes 0/20, 0/40, enz. Wij leveren tuingrond bij u in Maarssen, Kockengen, Haarzuilens, Breukelen, Nieuwer Ter Aa, buiten deze regio is mogelijk in overleg. Zelfde geldt voor het bestellen van zand, wij leveren sowieso in Breukelen, Kockengen en Maarssen.

Download en print uw privé flyer hier

Download en print uw privé flyer hier

Het is mogelijk om de tuingrond te leveren met een trekker met voorlader, het kan dan direct over de schutting in de tuin gestort worden, wanneer de achtertuin grenst aan de straat of een plein. Een trekker met kiepwagen is veel lichter dan een vrachtwagen en lichter in eigen gewicht. De trekker met voorlader is ongeveer 2,40 meter breed, waar een vrachtauto minimaal 2,60 meter breed is.

Wij verkopen ook zakken zand. Aanvulzand. Speelzand.Brekerzand. Zakken bemeste tuingrond/potgrond (40 liter). De zakken zijn van het merk Culvita uit Hazerswoude en Boskoop. Culvita wordt gebruikt door veel kwekerijen, dit laat zien dat Culvita staat voor kwaliteit en A.J. van Zutphen ook.

Het zaaien van gras en dit laten groeien kan lang duren. Het leveren van graszoden of graszodengrond kan dan een mogelijkheid bieden om snel een mooie grasmat in uw tuin te hebben. Alleen leveren van graszoden of ook leggen is een mogelijkheid.

Kunstgras is er in vele soorten. De duurdere soorten zijn wel de mooiste en sterkste. Via kunstgras.nl of kunstgrasnet.nl kun je heel veel soorten bekijken. Wij leggen in principe elk soort, of u het zelf koopt of wij leveren het. Wij zorgen voor de juiste ondergrond. Een harde stabiele soms drainerende ondergrond. Langs de kant maken we het liefst een betonrand van trottoirbanden en daar lijmen we het op, zodat het kunstgras zeer goed blijft liggen. U kunt kunstgras ook met stalen pennen vastzetten, maar die komen in sommige gronden omhoog, het zou vervelend zijn te struikelen over de pennen. Een drainerende wegenbouwdoek of antiworteldoek behoort ook tot de mogelijkheden.

Speelzand is geschikt voor kinderen om in te spelen. Dit zand is speciaal gewassen en gezeefd, daarnaast wordt het uit binnenland gehaald, niet langs de kust. Het zand heeft daardoor een heel andere structuur en daarom ‘speelveilig’. Speelzand leveren wij per zak aan u en kunt u afhalen of kan bezorgd worden.

Naast bestellen van tuingrond of zand, is het ook mogelijk om oude aarde af te laten voeren. Alleen ophalen of inclusief uit de tuin halen, beide zijn mogelijk.

Neem contact met ons op via e-mail of telefonisch voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor levering.

Elke hoeveelheid van dit alles brengen we bij u thuis.

 • Bestratingszand / straatzand
 • Zandbakken zand
 • Ophoog zand
 • Straatzand
 • Speel zand/ zandbakkenzand
 • Metsel zand
 • Beton zand
 • Drainagezand
 • Nidagravelplaten
 • Visiegravelplaten
 • Grasplaten
 • Kunstgras 
Sluit Menu
Call Now ButtonBEL ONS
Nederlands NL English EN Deutsch DE Italiano IT