Achtertuin bestraat in Amersfoort. De bewoner werkte zelf met alles mee, zowel met de ondergrond klaar maken als met bestraten. Grote tegels van 60 x 30 cm. Ook

Er moesten veel tegels gezaagd worden met een diamant zaag. Hij tekende alles af.

De zaagtafel buiten het werk gezet met een zeil, anders krijg je een cementsluier op je werk of op de schutting en die krijg je er bijna niet meer af. Het is een mooie antraciet kleurige tegel.

Het is wel veel meetwerk, maar het resultaat is super mooi.

Samen met de bewoner de tuin aangelegd en dat scheelt veel geld.

De lijnen van de plavuizen in de kamer moesten doorlopen in de tuin, zodat je tuin een verlengstuk wordt van je kamer, Eventueel een overkapping en je hebt een buitenruimte.

Oprit bestraten In Amersfoort.

De bewoners van beide woningen hielpen mee, ook de vrouwen en kinderen vonden het fantastische om mee te helpen.Het was meer dan 140 meter m2. Zware 4 tons trilplaat alles aangetrild voor een harde ondergrond. En een goed zandpakket.

Ook kan je voor een gebr puin baan of mengkorrelmix kiezen en daar 5 tot 10 cm zand op, dan heb je de minste kans op insporing met de auto.

Met de Diamantzaagtafel gelijk op het werk, maak je het direct af. Stenen en tegels gelijk op maat zagen is wel een precies werk. Maar veel mensen kunnen het leren als je het voordoet.

Sluit Menu
BEL ONS
Nederlands NL English EN Deutsch DE Italiano IT