Moet er een boom gesnoeid of gerooid of boomkont uitgraven, boomstommel uitgraven en afvoeren

Wij knappen de klus graag voor u op, zelf helpen kan en mag altijd. Ons motto is, wij nemen het aan, of wij doen het samen met U hulp. Dit kan met alle werkzaamheden

Diverse minigravers met boomwortel zagen

Ook houden wij ons bezig met:

  • Houtkloven met onze houtkloofmachine ook Kruiskloven tot 20 Ton kloof kracht.
  • Grote stukken kloven en ze kunnen zelfs in vieren tegelijk met de kruisklover,zodat het gelijk klaar is voor de openhaard.
  • Bomen zagen met kleine of grote motorzaag.
  • Het zetten van allerlei tuinhuisjes en tuinschuurtjes en hardhouten beschoeiingen, houten vlonders, veranda,s.
  • Div soorten Stenen en tegels zagen met een diamantwaterzaag.

Wilt u zelf aan de slag maar wilt u wel professioneel materiaal gebruiken?

Dan kunt u bij ons terecht voor b.v. Watervaste Tempexplaten, div. soorten hout, Geiimperegneerd of hardhout of vuren, wegenbouw of antiworteldoek, hang- en sluitwerk, alle soorten tegels en stenen, graszoden en wat u verder nog meer nodig hebt voor de tuin.

Neem even contact op, wij geven u graag en gratis advies.

Met de Kloof machine aan de gang om openhaardhout te maken. Grote stukken boom of harde bomen onder andere eik, of beuk, of hout met veel knoesten zijn geen probleem voor deze 20 tons kloof machine. Ze kunnen gelijk in 4 stukken er uit komen, is afhankelijk van de boom omtrek.

Als de bewoner het wil en kan, dan werk je samen in snel tempo heel veel m3 hout weg.

Foto’s boven, om gewaaide boom weggehaald met een mobile kraan. Deze boom heeft een doorsnee van meer als een meter en hebben hem dus in stukken weggehaald.

Boom weggehaald naast een prachtig gazon. Weing ruimte om hem te laten vallen. De boom dus in stukken naar beneden gehaald. Kunsstof rijplaten gebruikt op het gazon, waar we alles op hebben laten vallen. Alles afgevoerd en opgeruimd zonder dat de grasmat heeft geleden.

Boom rooien met takel.

Foto,s hierboven, er is een riool kapot door wortelgroei, maar er staat een boom op. In verband met de kabels en leidingen, konden wij niet met een graafmachine aan de gang. Toen met een takel op een drie poot hebben wij de boom eruit gehaald. Bomen tot 20 of 30 cm doorsnee kunnen er makkelijk zo uitgehaald worden. Met kluit en al. Daarna de klus geklaard. En aangevuld met mooie tuingrond.

Sluit Menu
BEL ONS
Nederlands NL English EN Deutsch DE Italiano IT