Wilt u een nieuwe tuininrichting of bestrating of zomaar iets veranderen. Als Hovenier uit Kockengen hebben wij een enorme kennis en diversiteit opgebouwd in al de jaren van ons bestaan. Hovenierswerk al sinds 1991.
Bij ons kunt u voor alles terecht. U besteedt het uit, of wij doen het samen, dit kan veel geld besparen. Dit kan per uur of u laat alles aannemen voor een vast bedrag. Ook mag uzelf de materialen leveren die we dan gebruiken. Wij zelf gebruiken liefst steen / tegel / bestrating materiaal van Tuinvisie uit Utrecht of Tebi in Montfoort of Kooyman in Uithoorn omdat ze garantie geven. Als Hoveniersbedrijf werken wij voor 100% aan perfectie. Zo kan iedereen van een mooie tuin genieten.
.
Alleen een stuk bestrating opgehoogd en herbestraat of alles op de schop en nieuwe bestrating erin.
Geen probleem wij overleggen met u het plan en voeren het met vakkundigheid uit. Denkt u dat het toch net iets anders moet, dan passen we het gewoon nog even aan.
Wilt u een hardhouten schutting of een geimpregneerde schutting of een tuinscherm langs de tuin of moet er één vervangen worden?
We plaatsen graag een nieuwe schutting voor u, met materiaal naar uw keuze. Ook een hardhouten beschoeiing en steigerwerk behoort tot de mogelijkheden.
Ook voor een mooie grasmat bent uw aan het juiste adres.
Je kan graszoden gebruiken, maar ook gewoon graszaad, meestal speelweide graszaad.
Ook grond en of bodem verbetering passen wij toe, voor de grasmat en de beplanting.
Aan de hand van monsters van de diverse grondsoorten kunnen wij een passend advies geven. Met een motorboor en of handboor kijken wij wat er zit.
Veengrond is vaak aan de zure kant daardoor heb je veel mos vorming. Vooral tuinen op het noorden hebben daar last van. Kalk strooien in Januari en Februari helpt heel erg veel. Krijg je mooi donker groen gras van net als de Engelse grasvelden en Golfvelden. Bemeste in Maart, dat is vaak de mooiste maand, net dan begint het groeiseizoen.
Kleigrond is vaak niet water doorlatend is dus vaak te nat. Verschralen met rivier zand, net als ze op de sportvelden doen helpt meestal afdoende.
Pure Zandgrond is meestal te schraal ,daar meng je weer tuingrond doorheen.
Zit u in een gebied waar de bestrating veel verzakt, dan is het voor u misschien een overweging om watervaste Tempexplaten te gebruiken, dit is sterk en is vele malen lichter dan zand. Dit watervaste Tempexplaat materiaal is in verschillende afmetingen en diktes leverbaar.
Drainage in en om de tuin behoort ook tot de mogelijkheden.
Drainage om het huis heen, om het droog te houden behoort ook tot de mogelijkheden. aangevuld met grind of drainage zand.

Sluit Menu
BEL ONS
Nederlands NL English EN Deutsch DE Italiano IT