Is uw riolering of hemelwater afvoer afgebroken of verzakt? Hieronder leest u over divers rioolwerk.

Repareren of een nieuwe Riolering aanleggen, voor ons is het geen probleem. Ook monteren van Rioolterugslagklep of rioolkeerklep is meestal geen probleem. Ook drainage om het huis heen aan leggen of doorspuiten behoren tot de mogelijkheden. Of gres buizen, beton buizen vernieuwen, naar PVC rioolbuizen omdat er vaak boom wortels in groeien. Hieronder hoe Rioolproblemen op te lossen. Wij doen dus in veel opzichten diverse rioolwerkzaamheden

Afgebroken riolering of Riolering verstopt is een vervelend probleem. Alle rioolproblemen zijn vervelend, op welke grond soort u ook woont. Wij doen ook Riool vervangen. Of Riolering vervangen.

Vooral in gebieden waar bodemverzakking plaats vindt (o.a. veengronden), gaan rioleringen kapot doordat deze afscheurt van het huis, waardoor er een verstopping optreedt, met alle nare gevolgen waar onder andere overstromingen in huis en of de kelder onder water.

Ook hemelwaterafvoeren hebben dat probleem, waardoor er ook gauw vochtige en of natte kruipruimte ontstaan. Zelfs vochtige of beschimmelde muren kunnen daar door ontstaan. Omdat wij in Nederland volgens Buienradar, KNMI, RTLweer, Weeronline.nl steeds vaker te maken hebben met wolkbreuken en of zware onweersbuien is het heel belangrijk dat de afvoeren goed functioneren. Op NOS.NL of RTL Nieuws zie je wel eens ingestorte daken die niet snel genoeg de hoeveelheid regenwater konden afvoeren door slecht onderhoud. Vooral bij oude woningen die een combinatie hebben van riool en hemelwater op 1 buis, vaak nog gres, stenen of betonnen buis waar gemakkelijk boomwortels in groeien. Klei en zandgrond hebben ook vaak gres of gemetselde buizen. Door grondwater daling verzakken en scheuren zij ook.

Een zeer goede oplossing voor dit probleem is de Deltaflex Flexibele huisaansluiting of de flexibele huiskolk aansluiting. Wij gebruiken PVC van Dyka en van Walraven en Wavin of Pipelife. Ook materiaal van Technische Unie gebruiken wij. Wij werken aan duurzame oplossingen. En zijn Toekomst gericht. Wij gaan vaak Beurzen onder andere de VSK, af om de nieuwste technieken te zien. Zo proberen wij de klanten goed en voor een langere tijd te helpen. Duurzame en liefst milieu vriendelijke oplossing. wat vele jaren meegaat.

Op de zandgronden of kleigrond voldoet ook een polderstuk van 110 of 125.

Dyka PVC en Van Walraven en Wavin ontwikkelen met ISO certificering en voldoen aan de strengste eisen en normen.

De diverse Gemeente, Woningbouw verenigingen en Overheden eisen een goed product, dat aan alle Iso en Nen normen voldoet.

Om de Deltaflex Flexibele huisaansluiting te monteren gebruiken wij RVS klembanden.

RVS 8 mm Schroeven om PVC ophangband of Nylon band aan het huis te bevestigen zodat de slang niet de rioolbuis van de WC afscheurt of de binnen riolering vernielt zodat de kruipruimte niet volstroomt en het middel erger is dan de kwaal. Want in huis zijn vaak alle PVC leidingen gelijmd en die kunnen niets hebben, want ze scheuren of breken direct kapot.

https://www.youtube.com/watch?v=Vky3ag74bs0

Vervangen van Gres-riool door nieuw PVC-riool langs 3 woningen in Hilversum.

Hier was een gres buis, mensen hadden veel last van riool ratten en toen na een rook detectie, was er veel kapot. wij hebben toen in en buiten het huis alles vernieuwd.

Overal ontstopping stukken gemaakt, zodat je alles goed kan doorspuiten en inspecteren. Ook een terugslagklep gemaakt zodat er niks meer vanuit het gemeente riool het gewone riool inkomt. Ook geen rioolratten meer en rioolstank.

Diverse putjes gemaakt om vuil water in weg te gooien, altijd handig.

Graven met een minigraver, zodat er op een snelle manier nieuwe riool leiding aangelegd kan worden. Hierboven, met kabeldetectie van telefoon en div stroom leidingen konden wij graven. Wij maken altijd een klic melding. En regelen een graaf vergunning, ook bij de Gemeente.of VVE of Woningverenigingen.

Bovenste foto’s door grond en of bodem verzakking was het riool afgebroken. Zowel de rioolafvoer buis als de hemelwater afvoer was afgebroken. Dit was in dit geval een combinatie .Alles opgegraven met een minigraver met leiding detectie en alles opgehangen onder afschot met kunststof ophangband en RVS schroeven en een flexibele slang.

Onderste foto’s. Boom door het riool gegroeid, met een takel haalden wij voorzichtig de boom weg, want we konden niet met een minigraver aan de gang, vanwege alle kabels en leidingen waar onder,cai, telefoon,stroom, gas en water leiding. Doordat er secuur gewerkt wordt, is alles heel gebleven en het riool aangesloten met een flexibele slang en later weer dicht gemaakt als tuin.

Links hieronder een afgescheurd riool. En gemaakt met een flexibele slang. Uw ziet dus wij doen allerlei rioolwerkzaamheden

Sluit Menu
BEL ONS
Nederlands NL English EN Deutsch DE Italiano IT